If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
отлепиха ми се буквите и цифрите от задния капак.... бахти с кво мият по тея автомивки бре?!?! Добре, че ги видях овреме и си ги прибрах. Предстои посещение на Божо в Рок енд рол да ги лепи... дебилщина! И чистачките за двеста лева пак не чистят след почти две години... нивгаш повече оригиналдъ!
На мен Нено ми взе от Тех ко,някакъв нов модел Бош за около 50+ кинта,за сега съм доста доволен,предните ми опити с каквото и да било,приключваха на 6-ия месец,тези сега за блзио 8 и чистят идеално.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
А тези Бош, които си взел, скърцат и чистят или само чистят добре?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Моята кола я взех с Бош Аеротуин.
След приблизително 3 години употреба още чистят добре.
Вярно, че колата не ми седи навън на слънцето, което си е голям бонус за чистачките, но и 3 години са си 3 години.
А от кога са сложени преди това нямам идея. Може и да са на повече.
Зависи кой какво разбира под хубави чистачки. За 10 години сигурно съм купувал чистачки 5 пъти за различни коли и все взимам каквито ми попаднат. Последно карах 1000км из България по време на жълт/оранжев/шарен код заради проливни дъждове и съм си доволен от едногодишните чистачки за 20лв. Други хора развиват теми и научни трудове и все не са доволни.
За мен чистачката е хубава тогава, когато като мине, след нея да не остане абсолютно нищо. Нито капка, нито линийка. Нищо.
Да де .. ама ако кажеш и откъде да си намерим такива ще е супер .. щото аз няколко месеца съм експериментирал със всякакви .. даже и продължавам и всичките са един дол дренки.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Зависи кой какво разбира под хубави чистачки. За 10 години сигурно съм купувал чистачки 5 пъти за различни коли и все взимам каквито ми попаднат. Последно карах 1000км из България по време на жълт/оранжев/шарен код заради проливни дъждове и съм си доволен от едногодишните чистачки за 20лв. Други хора развиват теми и научни трудове и все не са доволни.
Батко при чистачките без метална част е друга бира
---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:56 ----------
Аз съм с Бош Аеротуин, който си закупих преди 2 години за 180 пари. Почнаха вече да мажат и да поскърцват, което много мме дразни.
Абе откъде ги купи бре ????? Или не си в час брат,или някой те скубе фундаментално Аз съм с Бош Аеро туин-новия модел,цена клиент в Техко 53 лв. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Абе откъде ги купи бре ????? Или не си в час брат,или някой те скубе фундаментално Аз съм с Бош Аеро туин-новия модел,цена клиент в Техко 53 лв. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сега върнах темите и проверих - чистчките съм ги купи 2011 г. есента за 86 пари... Явно съм объркал нещо сметките. Иначе поръчвам от Елит Кар през познат - дава ми супер цени и съм много доволен.
Много е важно за живота на чистачките каква течност се използва и къде си миете колата.Много от автомивките са с брутални препарати и прецакват гумените част уплътнения,чистачки дори на много от Фолксвагените и Аудита им заминават и никелираните лайсни около прозорците. На Туарега така лайсната на задния страничен прозорец побеля. И поради тези причини не признават гаранция.
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Много е важно за живота на чистачките каква течност се използва и къде си миете колата.Много от автомивките са с брутални препарати и прецакват гумените част уплътнения,чистачки дори на много от Фолксвагените и Аудита им заминават и никелираните лайсни около прозорците. На Туарега така лайсната на задния страничен прозорец побеля. И поради тези причини не признават гаранция.
Ами като си миете колите на безконтактно,така ще е.Аз моята я мия само с гъба.
Comment